vaandel
menu-boven
   
kolom-links
Bel miij
Binnen 12 uur gratis offerte
Stap 1. Vul het offerte formulier in
Stap 2. U ontvangt binnen 12uur een offerte
Stap 3. U heeft een bedenktijd van 14 dagen
Stap 4. U ondertekent eventueel de offerte
Stap 5. De werkzaamheden worden uitgevoerd
Stap 6. De werkzaamheden worden samen nagekeken
Stap 7. U ontvangt een factuur van ons
Type
opdracht
Type
aanvraag
Naam:
Email:
Telefoon:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht. Wees zo
specifiek mogelijk.
Uitvoer
datum
 
 

..................

        

Sierpleister

Sierpleister is een decoratieve pleister met een rustige en regelmatige korrelig oppervlak. Deze reukarme kwaliteit met een volle structuur is kras- en stootvast en blijvend elastisch en ademend. Sierpleister is verkrijgbaar in diverse korreldiktes van 1 t/m 3 mm. De standaard kleur is wit maar desgewenst in alle denkbare kleuren leverbaar. Stucadoorplein maakt gebruik van uitsluitend hoogwaardige sierpleisters van Strikolith de Spachtelpleister PREMIUM. Stucadoorplein beschikt over een kleurenwaaier waarmee u makkelijk een keuze kunt maken van de ruim 20.000 kleuren die beschikbaar zijn. Mocht u een eigen kleur gekozen hebben, dan dient u uitsluitend ons het Ralnummer te vermelden waarmee wij de sierpleister op kleur laten maken.

Wat is sierpleister?
Sierpleister is een afwerkproduct wat een kunstharsdispersie met zandkorrels bevat dat zowel handmatig als machinaal aangebracht kan worden.

Ondergrond
Voor het aanbrengen van sierpleisters dient de ondergrond vlak en glad te zijn.

Sierpleister op kleur
Bij sierpleisters op kleur wordt voor het aanbrengen van de sierpleister de wanden eerst voorbehandeld met het voorstrijkmiddel op kleur. Dit is een kwartskorrel bevattende laag.

Korreldikte
U hebt keuze uit diverse korreldiktes variŽrend van 1 tot 3mm.


Verontreiniging
Ondergronden die verontreinigd zijn dienen vooraf behandelt te worden met een isolerende latex zoals Isotex van Strikolith. (Verontreinigingen: vocht, nicotine, roet enz.)


Kleurgarantie
Indien u besluit om sierpleister op kleur aan te brengen, krijgt u een kleurgarantie van onze leverancier Strikolith. De door Strikolith gemaakte kleuren blijven 3 dagen in het labaratorium en de sierpleister mag na een kleurcontrole pas worden verzonden.

Levertijd
Door de kleurgarantie moet u op ca. 5 dagen levertijd rekenen.

Eigen materialen
Renova brengt geen materialen aan die u zelf aanschaft. Dit om een garantie op een hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen. 

footer