vaandel
menu-boven
   
kolom-links
Bel miij
Binnen 12 uur gratis offerte
Stap 1. Vul het offerte formulier in
Stap 2. U ontvangt binnen 12uur een offerte
Stap 3. U heeft een bedenktijd van 14 dagen
Stap 4. U ondertekent eventueel de offerte
Stap 5. De werkzaamheden worden uitgevoerd
Stap 6. De werkzaamheden worden samen nagekeken
Stap 7. U ontvangt een factuur van ons
Type
opdracht
Type
aanvraag
Naam:
Email:
Telefoon:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht. Wees zo
specifiek mogelijk.
Uitvoer
datum
 
 

..................

        

Latex spuiten

Het aanbrengen van latex op wanden en plafonds (bijna alle ondergronden) waarbij gebruikt wordt gemaakt van een Airless-spuitmachine. Dit zorgt voor het strak en snel aanbrengen van latex / muurverf, waarbij de structuur van de ondergrond bewaart blijft. Dat wil ook zeggen dat oneffenheden in de ondergrond niet verdwijnen. Ideaal dus voor glad stucwerk, spachtelpoets, granol en afgewerkte gipsplaten. De kwaliteit van de ondergrond bepaalt dus in grote mate het eindresultaat !!

De voordelen van het latex spuiten zijn:
Het geeft een veel strakker en gladder eindresultaat dan traditioneel schilderwerk met kwast of roller. (men ziet geen z.g. "aanzetten" of sporen)

Latex spuiten gaat vrij snel, wij kunnen een doorsnee woonhuis veelal in 1 a 2 dagen compleet afwerken. (afhankelijk van het afplakwerk)

Minder verf verbruik, dus voordelig en beter voor het milieu.

Latex spuiten is in de meeste gevallen 30% goedkoper dan traditioneel schilderwerk.

Alvorens wij over gaan tot het spuiten, plakken wij alles secuur en vakkundig af. Alle delen waar dus geen latex op mag worden gespoten worden door ons zorgvuldig afgeplakt. Hier valt of staat het eindresultaat mee. Secuur afplakken is zeker van groot belang. Dan brengen wij een z.g. diepgrondeermiddel aan die alle zuiging van de ondergrond wegneemt en daardoor een perfecte hechting garandeert.

De voordelen van het impregneren zijn:
De impregneer dringt 8 Ė tot 10 millimeter door in de ondergrond en creŽert hiermee een zeer sterke basis, een voorstrijk die alles compact samen trekt en daarna uithardt (vers stucwerk en gipsplaat geniet hier door een extra bescher-ming). Het is perfect afwasbaar. (alleen warm water gebruiken, zeep tast de latex aan) Verf zit hierdoor zeer strak en egaal vast. (geen nare verassingen in de toekomst) De levensduur van de latex zal aanzienlijk worden verhoogd.

Airless spuiten van latex is bij uitstek geschikt voor woningen en panden die leeg zijn of vrij gemaakt kunnen worden van inboedel. Alle door ons gebruikte technieken vereisen vakmanschap. Bij ondeskundig aanbrengen kan een resultaat kan ontstaan wat moeilijk te herstellen valt!

P1020681.JPG schilderen-2.jpg IMG_0207.JPG

 

Wilt u een offerte aanvragen? Bent u benieuwd naar onze beschikbaarheid dit seizoen?

Contacteer  ons wij staan U graag te woord. Binnen 24 uur Gratis Offerte .

Bekijk onze website : www.schilders-plein.nl

Schildert u zelf en hebt advies, verf of andere materialen nodig?

Bekijk onze webshop : www.verfvoordelig.com  - Alle top merken tot meer dan 42 % Korting !!! 

footer